Na korpus:
4 vejce
160g třtinového cukru
160g špaldové mouky
2 lžíce vody
plátek másla asi 1cm široký
kávová lžička prášku do pečiva
Na krém:
1/3 másla
2 lžíce jahodové marmelády
cca 120 ml mléka
1/2 jahodového pudingového prášku
1 vanilkový cukr
Na polevu:
100g moučkového cukru
1 lžíce horkého mléka
citronová šťáva
Šlehačem jsem ušlehala bílky, poté jsem přišlehala žloutky a cukr a přidala jsem vodu a rozpuštěné máslo. Nakonec jsem přimíchala mouku s práškem do pečiva. Korpus jsem pekla v předehřáté troubě na 170 stupňů asi 25 minut v kulaté formě o průměru 20 cm.
Uvařila jsem hustý jahodový puding s vanilkovým cukrem a nechala ho vychladnout. Změklé máslo jsem rozmíchala spolu s marmeládou (použila jsem jahodovou marmeládu Euro shoper zakoupenou v Albertu.) Nakonec jsem do krému přimíchala puding.
Vychladlý korpus jsem druhý den ráno rozkrojila, natřela krémem a nahoře ozdobila citronovou polevou.
K vytvoření obrázku a nápisu jsem použila zakoupené zdobící tubičky.