Úvod > Recepty > Hlavní jídla / Pokrmy s masem > Hovězí na hrášku

Recept Hovězí na hrášku

Ingredience

Libové hovězí maso
hrášek / použila jsem sterilovaný /

cibule
česnek

sůl

pepř

sladká paprika

troška mouky

mléko

olej

Postup

Masíčko odblaním a nakrájím, cibuli a česnek oloupu a též pokrájím na malé kousky. Na oleji cibuli zpěním a orestuji do zlatova a přidám masíčko a nechám pustit štávu a posléze přidám papriku a podliji vodou. Maso občas promíchnu, přidám česnek a koření a dusím do měkka. Do změklého masíčka přidám hrášek a po chvíli zahustím moukou smíchanou v mléce. Podávala jsem s rýží.

© 2007-2024 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk