Úvod > Recepty > Hlavní jídla / Pokrmy s masem > Bramborová musaka s mletým masem a cuketou

Recept Bramborová musaka s mletým masem a cuketou

Ingredience

Brambory
mleté maso
cukety
Gouda sýr
cibule
rajčatové pyré
česnek
sůl, pepř
oregano, bazalka

Postup

Brambory povařím ve slupce a nechám vychladnout. Mleté maso orestuji na cibulce a česneku a okořením.. Do směsy můžete přidat rajčatové pyré nebo můžete až posléze zalévat proložené věci v zapékací míse...

Brambory oloupu a pokrájím na plátky. Cuketu oloupu a pokrájím též na plátky a nechám jí opéct v troubě na sucho..

Brambory dávám do zapékačky a třídavéě prokládám masovou směsí s pyré, cuketou a sýrem na plátky / nebo může být nastrouhaný / můžete ještě prosypávat kořením...

Nakonec vše zapeču v troubě a podávám se zeleninovou oblohou či salátkem:-)

© 2007-2024 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk