Úvod > Recepty > Hlavní jídla / Pokrmy s masem > Vepřové žebírko s pečeným masem

Recept Vepřové žebírko s pečeným masem

Ingredience

Vepřové maso
Cibule
Olej
Majoránka
Pažitka
Kmín
Sůl
Pepř
Tymián
Rozmarýn
Sádlo
Brambory
Pivo

Postup

Maso si nakrájíme na kostičky a dáme do středu pekáče okolo masa dáme žebírka. Posypeme solí, pepřem a kmínem. Na maso poklademe bylinky rozmarýn, majoránku a tymián. Na maso dáme plátky sádla a dáme zapéct. Pečeme na 180°C a podléváme pivem.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší a pažitkou.

© 2007-2024 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk