Úvod > Recepty > Hlavní jídla / Pokrmy s masem > Boloňská s mašličkami a čedarem

Recept Boloňská s mašličkami a čedarem

Ingredience

hovězí maso
cibule
mrkev
plechovka drcených loupaných rajčat s bazalkou
kečup
sůl

Postup

Oloupala jsem cibuli, nakrájela na kostičky a dala smažit, přidala jsem mrkev na drobné plátky a maso nakrájené velice na drobno a dusila jsem, když bylo potřeba, přilila jsem trochu vody.

Mezitím jsem si uvařila těstoviny - semolinové mašličky.

K omáčkové směsi jsem přidala rajčata s bazalkou a dochutila jsem ji solí a kečupem.

Na talíři jsem posypala nastrouhaným čedarem.

Poznámka

Pokrm je vhodný i pro batole, jelikož není moc kořeněný.

© 2007-2024 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk