Úvod > Recepty > Hlavní jídla / Pokrmy s masem > Vepřové maso na žampionech

Recept Vepřové maso na žampionech

Ingredience

Vepřové maso
Žampióny
Smetana
Tavený sýr¨
Sádlo
Pepř
sůl
Cibule

Postup

Maso si odblaníme a umyté nakrájíme na kousky. Cibulku si osmahneme na sádle a přidáme připravené maso. Smažíme dokud není maso měkké může být i decentně přichycené, přidáme očištěné žampiony. Když je maso měkké přidáme dva tavené ochutíme solí, pepřem a necháme roztavit sýr. Nakonec podlijme smetanou.

Poznámka

Podáváme s rýží a ozdobíme bazalkou.

© 2007-2025 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk